Aquaventure Sidemount

PADI Sidemount Diver-cursus

 

 

Leer een nieuwe en andere manier aan om je flessen aan je duikuitrusting te bevestigen: volg de PADI Sidemount Diver-cursus. Sidemountduiken biedt je:

 

een andere manier om jezelf in het water te stroomlijnen

eenvoudiger vervoer boven de waterlijn

verminderde druk op je onderrug

overdadige gasvoorraad

de mogelijkheid om je volledige duikuitrusting te inspecteren omdat het voor je neus hangt

langere duiken door de grotere gasvoorraad

 

Omdat je met een sidemountsysteem je fles vanachter je rug naar je zij kunt draaien, neemt dit direct de druk op je rug weg en geeft het je meer bewegingsvrijheid en plezier tijdens de duik. Daarnaast hoef je niet meer met de flessen op je rug naar je duikstek toe te lopen. Je springt namelijk gewoon het water in waarna je de flessen aan je uitrusting klikt en de duik maakt.

 

Deelnamevereisten:

 

- PADI Open Water Diver

- Minimumleeftijd van 15 jaar

 

Je kunt het duiken met sidemountapparatuur gemakkelijk combineren met welke PADI-specialty dan ook. Neem contact op met het PADI Dive Center of Resort bij jou in de buurt om je vandaag nog op te geven voor de PADI Sidemount-cursus!

 

 

PADI Tec Sidemount

 

Tec Sidemount biedt dezelfde voordelen als de PADI Sidemount Diver-cursus maar geeft je de mogelijkheid om met 2+ flessen te duiken waardoor je langer kunt duiken.

 

De Tec Sidemount Diver-cursus vormt een perfecte gelegenheid om met technisch duiken van start te gaan omdat je tijdens deze cursus onder meer de vaardigheden aanleert om op één duik meerdere duikflessen mee te nemen. Je kunt dat wat je tijdens de Tec Sidemount Diver-cursus leert goed combineren met andere nog te volgen 'open-circuit'-teccursussen, of met brevetten die je al behaald hebt, en daarbij gebruik maken van de voordelen die een sidemountconfiguratie van je duikfles je te bieden heeft.

 

Deelnamevereisten:

- PADI Advanced Open Water Diver-brevet of een kwalificerend brevet van een andere trainingsorganisatie

- Minimaal 30 duiken gelogd hebben

- Minimaal 18 jaar oud

- Aanbevolen wordt dat je ook beschikt over het PADI Enriched Air Diver-brevet

 

email : adb1@telenet.be mobile : +32 476 98 86 30

website created by www.conusgroup.be