PADI

Over PADI

 

PADI: Professional Association of Diving Instructors

PADI is de voornaamste duikopleidingenorganisatie ter wereld.Welkom in de wereld van de duiksport.

 

PADI is de voornaamste duikopleidingenorganisatie ter wereld.

 

Met ruim veertig jaar ervaring, 135.000 PADI-professionals en 5.700 duikshops en dive resorts wereldwijd, laten PADI's trainingsmateriaal en services je vrijwel overal van duiken genieten.

 

Als je duikt met PADI Instructors, -duikcentra en -resorts zal je leven door de cursussen, ervaring, uitrusting en het natuurbehoud totaal veranderen.

 

Cursussen:

Je kunt uit een groot aantal PADI-duikcursussen kiezen. Of je nu wilt leren duiken, jevaardigheden wilt aanscherpenof duikinstructeur wilt worden , het kan allemaal via het PADI-systeem van duikopleidingen.

 

PADI-duikers hebben de meest gerespecteerde en gewilde duikkwalificatie ter wereld. Waar je ook gaat duiken, je PADI-duikbrevet wordt erkend en geaccepteerd. Je zult zelfs op de meeste duikavonturen worden omringd door andere PADI-duikers die voor dezelfde kwalificatie kozen als jijzelf – om een opleiding te volgen bij de grootste en meest gerespecteerde duikopleidingenorganisatie ter wereld.

 

Met meer dan 130.000 PADI-professionals en rond de 5700 PADI-Divecenters en Resorts die in meer dan 180 landen en gebiedsdelen opereren, is de kans groot dat je een PADI Instructor zal vinden die je taal spreekt en je een prettige leerervaring zal bieden. Om wereldwijd aan de behoeften van duikers te voldoen, zijn vertalingen van PADI-materiaal in minstens 26 talen beschikbaar.

 

Zie waarom meer mensen PADI verkiezen boven elke andere duikopleidingenorganisatie.

 

Met PADI-lesmateriaal hebben al miljoenen mensen leren duiken.Het zit 'm in de lessen

Een duikcursus kiezen is een persoonlijke ervaring. Je moet je prettig voelen bij je duikinstructeur en zijn of haar manier van lesgeven. PADI-duiklessen en vervolgopleidingen zijn zo opgezet dat het leerproces prettig en de moeite waard is. Je krijgt zelfvertrouwen onder leiding van je professionele PADI-duikinstructeur en je krijgt belangrijke veiligheidsconcepten en vaardigheden onder de knie.

 

Lesmateriaal

Je pikt belangrijke informatie en bruikbare tips op als je met PADI-lesmateriaal aan de slag gaat - online duikopleidingen , handboeken, video’s, werkboeken, multimediaschijven, enz. Gekwalificeerde didactisch ontwerpers gebruiken de allernieuwste technologie en lesmethodes om het PADI-materiaal te creëren met jou, de cursist, in gedachten.

 

Met PADI leer je duiken in je eigen tempo.Prestatiegericht leren

Dit betekent dat je verder mag als je laat zien dat je de specifieke uitvoeringsvereisten onder de knie hebt die je moet kunnen uitvoeren voordat je duiker of duikster kan worden. Je duikinstructeur is er om je te helpen aan deze vereisten te voldoen; het maakt niet uit hoeveel tijd je nodig hebt om ze onder de knie te krijgen. Je moet je PADI-brevet verdienen, maar je doet dat in een stimulerende leeromgeving waar je veel steun krijgt.

 

Vervolgopleidingen

Het plezier dat je hebt als zelfverzekerde duiker die regelmatig duikt wordt gevoed als je je duikvaardigheden verbetert met vervolgopleidingen. Je kunt uit meer dan 25 PADI-specialty’s kiezen, zoals wrakduiken en nachtduiken . Hiermee werk je aan je kennis en vaardigheden en kun je toewerken naar je Master Scuba Diver-kwalificatie . Bovendien kun je het duikleven leiden als je duikinstructeur wordt. Ervaar hoe leuk het is om een bevredigende duikcarrière op te bouwen naarmate je meer duikervaring krijgt.

 

 

email : adb1@telenet.be mobile : +32 476 98 86 30

website created by www.conusgroup.be