EFR

Reanimatie en eerste hulp: Emergency First Response primaire en secundaire zorg

 

Leer reanimatie en eerste hulp met Emergency First Response. Eerste hulp en reanimatie zijn altijd handig voor iedereen die aan avontuurlijke sporten doet – voor het geval dat. Bovendien heb je deze vaardigheden nodig voor de PADI Rescue Diver-cursus.

 

Emergency First Response is een afdeling van PADI die zich specialiseert in deze levensreddende vaardigheden – en iedereen kan ze leren, niet alleen duikers. De meeste PADI Instructors zijn ook Emergency First Response Instructor!

Waarom het zo leuk is

 

Het leukste deel van de Emergency First Response-opleiding is dat je serieuze medische reddingsvaardigheden aanleert in een vrolijke en positieve sfeer. Je krijgt er vertrouwen in dat je in geval van nood klaar bent om te helpen.

Klaar voor een noodgeval met een reanimatie- en AED-cursus met Emergency First ResponseWat je leert in de cursussen EFR primaire en secundaire zorg

 

Reanimatie en beademen voor leken op BLS-niveau (Basic Life Support)

Gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) (optioneel)

Voorkomen van en omgaan met shock

Stabiliseren van de wervelkolom

Gebruik van beschermende middelen zodat er minder kans is op besmetting van ziektes

Waar je aan moet denken bij eerste hulp en een EHBO-set

 

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

 

Via zowel zelfstudie als door vaardigheden te oefenen met een instructeur, bouw je zelfvertrouwen op en werk je aan vaardigheden voor het geven van elementaire hulpverlening. De Primary and Secondary Care Manual en video op dvd blikken vooruit op scenario's en geven stapsgewijze demonstraties van de vaardigheden.

 

Emergency First Response Primary and Secondary Care Manual en video op dvd voor reanimatie en eerste hulpDe kaart Emergency First Response Hulpverlening in één oogopslag (Care at a Glance) biedt een overzichtelijke referentie voor noodsituaties. De kaart Hulpverlening in één oogopslag (Care at a Glance) past in het handschoenenkastje van de auto of in een rugtas, en is een belangrijk onderdeel van iedere eerstehulp- of rampenbestrijdingsset.

 

email : adb1@telenet.be mobile : +32 476 98 86 30

website created by www.conusgroup.be